Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ایسنا،‌دکتر زهرا طاولی ، اظهار کرد: یک‌سری کیست‌های شایع تخمدان در دوران نوجوانی و جوانی دیده می‌شوند که کیست‌های منفرد تخمدانی نیست بلکه سندروم تخمدان پلی‌کیستیک است و کیست نامیده می‌شوند. در واقع کیست منفرد نیست بلکه افزایش حجم تخمدان به دنبال تشکیل فولیکول‌های ریزمحیطی در تخمدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
طاولی اضافه کرد: این بیماری زمینه مادرزادی و ژنتیکی دارد. در این افراد حجم تخمدان‌های آنها زیاد بوده و تخمدان‌ها بزرگ و صدفی شکل هستند و اختلال هورمونی دارند و نسبت استروژن به پروژسترون آنها نامتعادل است. مصطلح شده که هورمون مردانه در این افراد بالاتر است که علائم بیماری را توجیه می‌کند.
 
این عضو هیأت علمی دانشگاه ادامه داد: در این افراد در اوایل به‌ صورت تاخیر قاعدگی به مدت بیش از یک هفته بروز می‌کند و ممکن است حتی ۳ تا ۴ ماه پریود نشوند. معمولا این افراد به دنبال مصرف داروهای خوراکی و تزریقی پروژسترونی، عادت ماهیانه می‌شوند؛ در این افراد رشد موهای زائد در زیر چانه، دور سینه و پشت لب ممکن است به‌صورت ریش و سبیل خود را نشان دهد و ممکن بوده این افراد ریزش مو با الگوی مردانه بگیرند که این ریزش در دو طرف سر ممکن است انجام شود.
 
طاولی اضافه کرد: این افراد اغلب عدم تخمک‌گذاری دارند و ممکن است چنانچه سبک زندگی خود را تغییر ندهند و ورزش نکنند، بیماری در آینده خود را به‌ صورت تاخیر در باروری نشان دهد.
 
این جراح و متخصص زنان و زایمان عنوان کرد: ممکن است برای افراد مبتلا به تخمدان پلی‌کیستیک بعضی از علائم بروز کند، پس این‌ طور نیست که بگوییم افرادی که کیست پلی‌کیستیک دارند حتما به نازایی دچار می‌شوند.
 
طاولی با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد زنان به این بیماری مبتلا هستند، افزود: این بیماری قبلا بیشتر در افراد چاق دیده می‌شد، اما الان در افراد لاغر نیز قابل‌ مشاهده است. بهترین درمان این بیماری تغییر سبک زندگی و ورزش کردن و همچنین عدم مصرف غذاها با چربی و کالری بالا و غذاهای آماده است.
 
این عضو هیات علمی دانشگاه تصریح کرد: مشکلی که در این بانوان وجود دارد این است که به دنبال چند ماه پریود نشدن، شاهد افزایش ضخامت لایه درونی رحم (آندومتر) هستیم که در اثر افزایش این ضخامت با خونریزی‌های ناگهانی و شدید مواجه می‌شوند.
 
وی یادآور شد: در افرادی که تازه عادت ماهیانه آنها شروع‌شده شاید تا ۳ یا ۴ سال اول، بی‌نظمی قاعدگی را ناشی از این مشکلات ندانیم، اما چنانچه بیش از ۳ تا ۴ سال از شروع قاعدگی این علائم را داشته باشند، نیاز به بررسی این اختلالات دارند تا علت این بی‌نظمی مشخص شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: متخصص زنان و زایمان سندرم تخمدان پلی کیستیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۳۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • چرا ناخواسته وزن اضافه می‌کنیم؟/ ۸ دلیل افزایش وزن غیرارادی
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • این غذا‌ها انرژی‌تان را بیشتر می‌کند
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم